Un vin plin, cu caracter sec ce lasa o aroma sofisticata pe cerul gurii. Galben auriu, reflexe verzui, limpiditate buna. Mineral, cu usoare tente florale de salcam si cu descoperirea fructelor albe coapte in fundal (piersici, pere) si ananas. Aciditate buna, eleganta, echilibru si post gust lung. Asocieri culinare: salate cu carne, bucătărie asiatică,...
Un vin cu arome de fructe roşii (zmeură şi fragi), de cireşe şi petale de trandafir. Gustativ are consistenţă, echilibru, prospeţime şi final plăcut. Reconfortant, cu aciditate foarte bună, prezintă savoare, gust de fragi şi de gutuie coaptă, cu o tentă de condiment pe final. Asocieri culinare: bucătăria asiatică, carne de vită, raţă sau curcan şi desert...
Un vin elegant şi sofisticat, cu o aciditate ridicată şi postgust persistent. Note parfumate de fructe proaspete, dulceţuri şi stafide, îmbogăţite cu tonuri expresive de rom. Un buchet puternic aromat, care combină note de cireșe amare, vișine, coacăze și prune cu accente de vanilie, cacao, caramel şi un strop de piper. Asocieri culinare: carne vânat,...