Mihai Frincu
40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox
Negru de Drăgăşani, un soi unic de struguri, îşi are originile în zona Drăgăşani, unde a putut să-şi pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgăşani este rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Acest Rosé este un amestec de Merlot si Cabernet Sauvignon. Soiul Merlot îi aduce ușoare note fructate, iar soiul Cabernet Sauvignon dă structură vinului.Culoarea acestui vin este roz – somon deschis.Buchetul dezvăluie arome de căpșune sălbatice și petale de trandafir.Gustul său este apetisant, cu arome de cireșe proaspete și final înțepător.Acest vin...
50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporţie de 50%) timp de 12 luni. După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivniţele noastre
Un Cabernet Sauvignon cu o culoare rubiniu închis profund. În timp ce 40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporţie de 90%) pe o durata de 14 luni, restul vinului este păstrat în cisterne de inox. Are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar. Gustul profund de fructe proaspete este combinat cu o uşoară notă de...
50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporţie de 50%) timp de 12 luni. După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivniţele noastre
Un Cabernet Sauvignon cu o culoare rubiniu închis profund. În timp ce 40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporţie de 90%) pe o durata de 14 luni, restul vinului este păstrat în cisterne de inox. Are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar. Gustul profund de fructe proaspete este combinat cu o uşoară notă de...
40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox