Vin obtinut prin metoda “saignee” in proportie de 80 %, restul prin presare directa , din plantatiile de feteasca neagra si merlot, recoltate manual cu o grija deosebita la momentul recoltarii. Mustul limpezit a fost fermentat la 17-18 grade ,timp de cca 20 zile, pe loturi mici, dupa care s-a facut asamblarea .
Toată eleganța rosé-ului. Convivial și generos, numai bun de băut cu prietenii. Cuvée-ul Palm par l’Escarelle are aspect clar și strălucitor, nas fin și subtil, gust proaspăt și nervos.
Le Pacha emană un miros fin de flori meridionale și parfum de pere. În gură, este proaspăt, rotund și extraordinar de fin, pe note de pară și căpșuni.
Rose floare de piersic, tipic pentru Busuioacă din Dealu Mare, rotirea paharului pune în evidență strălucirea culorii vinului.Olfactul caracteristic, se propune cu parfumuri proaspete de trandafiri, frăgută, zmeură și accente exotice(lychees).Gustul este proaspăt și aromat, caracterizat de aromele de dulceață de trandafiri cu postgust lung și elegant.