Strugurii s-au recoltat manual la maturitate deplină. Acest vin efervescent s-a obţinut prin saturare cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării mustului, adică după metoda Asti. Vinul efervescent astfel produs și maturat în rezervoare sub presiune se îmbuteliază deasemenea sub presiune. Prin această metodă de vinificare se pot obține vinuri cu o...
Strugurii s-au recoltat manual la maturitate deplină. Acest vin efervescent s-a obţinut prin saturare cu dioxid de carbon rezultat în urma fermentării mustului, adică după metoda Asti. Vinul efervescent astfel produs și maturat în rezervoare sub presiune se îmbuteliază deasemenea sub presiune. Prin această metodă de vinificare se pot obține vinuri cu o...
Vin spumant obtinut prin metoda traditionala, cu o perlare deasa si marunta. Olfactiv prezinta arome de fructe de padure, iar gustul este unul echilibrat, efervescenta dioxidului de carbon fiind placuta si fina. Postgustul este mediu spre lung, cu o tenta usor amaruie, placuta. Asocieri culinare: aperitiv, fructe de mare, peste
Carassia, vin spumant rosé de calitate obținut prin metodă tradițională
Acest vin spumant are o culoare roz antichizat, un parfum elegant și delicat, cu miros plăcut floral și fructos. Gustul este proaspăt și stimulant, iar perlarea elegantă și de durată.Soiul Muscat își pune în valoare proprietățile aromatice puternice oferind arome de strugure proaspăt care va încânta orice iubitor de vin.Produs după metoda Charmat din...
Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională
Vin spumant rotund si expresiv. Nasul prezintă note intense de cireșe și iasomie. Palatul este, echilibrat si armonios, cu o textură uimitoare dată de aciditatea ridicată și complexitatea soiului Pinot Noir.
Această șampanie strălucitoare de culoare galben deschis are caise, pere și citrice, amestecate cu mirosul de pâine proaspăt coaptă. Notele de fructe și drojdie în gust sunt în armonie perfectă - uleiurile de lamaie, caise, brioșe și drojdii persistă în gură. Efervescența sa fină, de lungă durată, este garantată de concordanța acidității cremoase și clare.
Carassia, vin spumant de calitate obținut prin metodă tradițională
Vin spumant obtinut prin metoda traditionala, cu o perlare deasa si marunta. Olfactiv prezinta arome de citrice si mere iar gustul este unul echilibrat, efervescenta dioxidului de carbon fiind placuta si fina. Postgustul este lung, cu o tenta usor amaruie dar placuta de grapefruit galben, amaruie, placuta. Asocieri culinare: aperitive, peste
Un vin spumant elegant și complex, care se află într-o constantă evoluţie, datorită contactului permanent cu drojdiile. Nasul dezvăluie note elegante de cireșe și flori albe. Pe palat, bulelele delicate și crocante sunt în echilibru armonios cu complexitatea soiului Pinot Noir, conferindu-i o textură uimitoare și interesantă.
Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin şi persistent. Olfactiv predomină arome de citrice şi smochine, completate de note fine de brioşe şi cacao. Gustul expresiv,cu o aciditate bine integrată alături de notele distincte de croissant şi smochine. Post-gust plăcut şi persistent.
Culoarea somonie strălucitoare și fructuozitate intensivă sunt caracteristicile de bază al acestui spumant. Maturare îndelungată de 30 de luni în sticlă magnum. Efervescența la fel ca și aromele pline de fructe tipice soiului Pinot Noir persistă până la postgust, unde apar și notele minerale caracteristice vinurilor din zona Carastelec.
O alegere atentă a strugurilor și o fermentare atentă sunt caracteristicile esențiale ale vinului spumant Brut Rocca dei Forti. Caracteristici distinctive care fac din acesta, unul dintre cele mai bine vândute produse în Italia în distribuția pe scară largă.
Un spumant facut in Italia dupa metoda traditionala, culoare galben pai, cu usoare reflexe aurii, limpiditate buna. Perlare fina, bule mici, dense, mousse de densitate medie. Aminteste de pepene galben, piersica coapta, usor pigmentate cu aspecte citrice. Asocieri culinare: branzeturi semitari, tari sau cu mucegai, salata Caesar, crustacee mari,...
Culoarea galben pai este înnobilată de efervescenţa perfectă şi de aromele de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe uscate şi miere. Gustul complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite şi uşoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent şi plăcut, care ne readuce aminte de produsele de patiserie fină franţuzească.
Fermentarea la sticlă şi maturarea tip de minim 18 luni pe drojdie ne aduc în pahare o culoare galben pai verzuie cu arome de flori albe de câmp, coajă de pâine proaspătă, citrice şi discrete note minerale. În gustul complex, proaspăt şi echilibrat regăsim un mix de nuanţe de mere verzi, pere asiatice, pomelo şi nuci prăjite. Postgust catifelat cu note...
Spumant rose produs după metoda clasică cu fermentare şi maturare la sticlă minim 25 luni. Culoare elegantă rose somon, cu un perlaj fin şi persistent. Arome intense de cireşe negre, zmeură, completate de arome specifice de patiserie. Gust proaspăt şi elegant. Postgust uşor crocant, cu urme plăcute de căpşune mici sălbatice.