Obținut de pe dealurile Păulișului ce depășește în calitate potențialul soiului. Prezintă arome subtile de prune coapte și prune goldane cu note ușor erbacee. Elegant, cu gust intens de fructe negre și taninuri fine echilibrate cu o aciditate vibrantă. Postgust lung, complex de fructe și condimente și ciocolată amăruie. Maturat doi ani 20% în barrique...
Soiul Pinot Noir ne dăruiește acest vin al cărui buchet complex de arome de zmeură, note de tabac și miros de cireșe coapte îl fac să fie ferm, dar delicat și potrivit cu bucătăria clasică franceză.
40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox
Culoarea stralucitoare rosu-rubiniu, capata reflexele ruginii ale toamnei. Invechirea in sticle a estompat asperitatile si astringenta vinului tanar. Il recomandam la dejun sau la cina alaturi de mancarurile cu carne rosie. Persoanele romantice si visatoare il vor savura in lungile seri ale toamnei alaturi de deserturi cu ciocolata.
Cuvee Experience Rosu este un vin elegant, în care se regăsesc elemente din fiecare soi, fructoziatea, condimentele și caracterul lemnos. Parțial baricat, are corp mediu și taninuri blânde, tipice zonei Dobrogea.
Din soiurile de struguri vechi franceze Cabernet Sauvignon, Shiraz, and Merlot a prins viață acest vin unic, generos, de o culoare intensă, care îmbină aromele de coacăze negre și mure cu nuanțele de vanilie și caramel ale acestor soiuri. O poveste aromată, a unui an de grație 2015, a cărui esență a ajuns în această sticlă.
Descriere: Are arome intense, de fructe roșii și negre de pădure, imbogatite de arome subtile, lemnoase. Un cupaj prietenos și echilibrat, puternic fructat și foarte plăcut. Este bine structurat dar fara tanini dominanți. Suplu și suculent, un vin de o corpolență medie, cremoasa. Servire: De consumat la temperatura de 16-18°C în pahare mari de vin...
Intensitate medie cu impresii evidente de fructe negre (coacaze, afine) proaspete, pure, concentrate, intepatoare si panoplia de condimente specifice unui Syrah in gen Rhone: piper, coriandru, ienibahar, ierburi aromatice uscate, fum. Merlot-ul nu emite pretentii olfactive, Feteasca Neagra contribuie la „picanterie” si aduce o aluzie de pruna afumata in...
Un vin proaspat cu aroma de fructe rosii in special cirese negre si prune uscate si nuante condimentate de piper rosu. Gustul este unul echilibrat, taninos, barbatesc ce se completeaza foarte bine cu un postgust de intensitate medie .
Acest vin elegant adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și afine. Mirosul este cel care îi oferă intensitate. Izul puternic condimentat completat de gutuie, trufe, note de fructe roșii și stafide îl transformă într-o băutură specială care îți va...
Negru de Drăgăşani, un soi unic de struguri, îşi are originile în zona Drăgăşani, unde a putut să-şi pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgăşani este rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Un vin intens colorat, ale cărui arome de stafidă neagră, ierburi aromate sau stejar îți vor rămâne mult timp întipărite în minte, fiind companionul perfect al unei mese bogate după un aperitiv de brânzeturi aspre.
Maturat in butoi din stejar romanesc, aceasta creatie are o culoare rosu-visiniu foarte intensa si un gust deosebit care integreaza perfect cele 15,1% grade.
Un vin bogat, tanic și corpolent. Un vin care, împreună cu un platou tradițional de cârnați afumați, un burger de vită autentic, o friptură în sos de unt, un cotlet de miel sau o porție de spaghete Bolognese, formează o cină cu adevărat divină, care îți va încânta papilele gustative.
Vinurile de calitate alese pentru Cuvée Charlotte sunt selecţionate cu grijă deosebită: începând cu parcelele unde se coc strugurii, care au varste de peste 10 ani şi expunere optimă, şi beneficiind de o urmărire mult mai atentă pe perioada de vegetaţie. Ele sunt vinificate prin metoda tradiţională în vase de beton.
50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporţie de 50%) timp de 12 luni. După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivniţele noastre
Vinul este unul senzual şi prezintă un echilibru bun între alcool, aromă şi taninuri. Complexitatea sa este uşor accentuată prin folosirea lemnului de stejar, iar prospeţimea este asigurată de îmbutelierea vinului devreme. Asocieri culinare: aperitive, brânzeturi semitari, pateuri şi deserturi pe bază de fructe roşii.
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Un vin roşu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii.Aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanțele de ciocolată.gust intens și complex, cu o astringență bine temperată, taninuri bogate și un post- gust rafinat prelung, cu note de piper.