Un vin roşu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii.Aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanțele de ciocolată.gust intens și complex, cu o astringență bine temperată, taninuri bogate și un post- gust rafinat prelung, cu note de piper.
Soiul Pinot Noir ne dăruiește acest vin al cărui buchet complex de arome de zmeură, note de tabac și miros de cireșe coapte îl fac să fie ferm, dar delicat și potrivit cu bucătăria clasică franceză.
40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox
Obținut de pe dealurile Păulișului ce depășește în calitate potențialul soiului. Prezintă arome subtile de prune coapte și prune goldane cu note ușor erbacee. Elegant, cu gust intens de fructe negre și taninuri fine echilibrate cu o aciditate vibrantă. Postgust lung, complex de fructe și condimente și ciocolată amăruie. Maturat doi ani 20% în barrique...
Cuvee Experience Rosu este un vin elegant, în care se regăsesc elemente din fiecare soi, fructoziatea, condimentele și caracterul lemnos. Parțial baricat, are corp mediu și taninuri blânde, tipice zonei Dobrogea.
Laya este un cupaj de 70% Garnacha Tintorera si 30% Monastrell din plantatii situate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului marii si maturat timp de 4 luni in butoaie noi de stejar frantuzesc. Garnacha Tintorera este cunoscut pentru culoarea sa profunda si aromele de fructe negre, lemn dulce, espresso si piper. Un vin dens, savuros si bogat in arome.
Din soiurile de struguri vechi franceze Cabernet Sauvignon, Shiraz, and Merlot a prins viață acest vin unic, generos, de o culoare intensă, care îmbină aromele de coacăze negre și mure cu nuanțele de vanilie și caramel ale acestor soiuri. O poveste aromată, a unui an de grație 2015, a cărui esență a ajuns în această sticlă.
Descriere: Are arome intense, de fructe roșii și negre de pădure, imbogatite de arome subtile, lemnoase. Un cupaj prietenos și echilibrat, puternic fructat și foarte plăcut. Este bine structurat dar fara tanini dominanți. Suplu și suculent, un vin de o corpolență medie, cremoasa. Servire: De consumat la temperatura de 16-18°C în pahare mari de vin...
Bodegas Atalaya au fost fondate în 2007 de către familia Gil în regiunea Jumilla. Soiul predonimant în regiunea Almansa este Garnacha Tintorera (Alicante Bouschet) şi apoi Monastrell.În acest cupaj avem 85% Garnacha Tintorera şi 15% Monastrell plantate la aproximativ 1000 metri deasupra nivelului mării şi maturate timp de 12 luni în butoaie de stejar...
Un vin proaspat cu aroma de fructe rosii in special cirese negre si prune uscate si nuante condimentate de piper rosu. Gustul este unul echilibrat, taninos, barbatesc ce se completeaza foarte bine cu un postgust de intensitate medie .
Acest vin elegant adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și afine. Mirosul este cel care îi oferă intensitate. Izul puternic condimentat completat de gutuie, trufe, note de fructe roșii și stafide îl transformă într-o băutură specială care îți va...
Un Merlot foarte tânăr, dar cu un excelent potenţial de evoluţie. Un vin intens şi elegant, cu o textură fermă, bine susţinută de notele de fructe roşii bine coapte şi de taninurile dulci. Culoarea vinului este roşu rubiniu strălucitor, iar nasul aduce vişine, senzaţii minerale şi note condimentate. Corpul mediu, are alcool bine integrat şi o aciditate...
Produs din 70% Cabernet Sauvignon (trei tipuri) si 30 % Merlot (doua tipuri), acest vin surprinde cu un complex de arome, de la note vegetale specifice soiurilor ce-l compun, la note de ciocolata alba, nuca de cocos, cacao, vanilie, cuisoare, scortisoara, fum, ca urmare a fermentarii si maturarii in barrique.
Soiul Montepulciano se cultivă în general în Abruzzo şi devine din ce în ce mai faimos printre iubitorii de vinuri roşii graţie aromelor splendide cu care înzestrează expresiile la a căror bază se află. Pentru acest vin, strugurii au fost recoltaţi după ce au atins maturitatea deplină, unii dintre ei fiind culeşi chiar supracopţi pentru a împrumuta...
50% din acest vin a fost învechit în baricuri (noi în proporţie de 50%) timp de 12 luni. După îmbuteliere vinul a mai fost învechit timp de 12 luni în pivniţele noastre
Negru de Drăgăşani, un soi unic de struguri, îşi are originile în zona Drăgăşani, unde a putut să-şi pună cel mai bine în valoare caracteristicile. Negru de Drăgăşani este rezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră.
Vinurile de calitate alese pentru Cuvée Charlotte sunt selecţionate cu grijă deosebită: începând cu parcelele unde se coc strugurii, care au varste de peste 10 ani şi expunere optimă, şi beneficiind de o urmărire mult mai atentă pe perioada de vegetaţie. Ele sunt vinificate prin metoda tradiţională în vase de beton.
Vinul este unul senzual şi prezintă un echilibru bun între alcool, aromă şi taninuri. Complexitatea sa este uşor accentuată prin folosirea lemnului de stejar, iar prospeţimea este asigurată de îmbutelierea vinului devreme. Asocieri culinare: aperitive, brânzeturi semitari, pateuri şi deserturi pe bază de fructe roşii.
Descriere: Un vin roșu prietenos, "de vară", extrem de fructat, ușor și proaspăt (maturat fără a intra în contact cu lemnul). Cu arome imbietoare, iți desfata simturile cu note de fructe roșii coapte, de coacaze si mure. Este un vin suculent și savuros, cu tanini moi, și are un gust remanent foarte lung. Servire: De consumat la temperatura de 14-16°C...