Aurelia Visinescu - White Artisan View larger

Aurelia Visinescu - White Artisan

lei 48.00 tax incl.

Soiurile Fetească Albă (55%), Fetească Regală (35%) şi Tamâioasă Românească (10%) împrumută calităţi aromatice deosebite acestui vin expresiv, care reflectă atât de bine specificul terroir-ului Dealu Mare încât ai spune că savurezi  tradiţie cu fiecare degustare. Fiecare dintre cele trei soiuri a fermentat separat în tancuri de inox, la temperaturi cuprinse între 13°- 15°C, Tamâioasa Românească fiind păstrată în contact cu pieliţa timp de 10h. Cupajul a fost ţinut 2 luni pe drojdii pentru a-şi defini caracterul şi pentru a dobândi acea cremozitate care transformă fiecare picătură de vin în nectarul zeilor moderni. Prospeţimea afişată de Aurelia Vişinescu Artisan White permite savurarea acestui vin ca aperitiv, însă se potriveşte foarte bine şi cu fructe de mare, preparate cu specific asiatic, sufleuri sau peşte. Savuraţi-l bine răcit, la o temperatură ideală de 6-8°C.

Adauga in lista de dorinte

Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc

TaraRomania
ProducatorAurelia Visinescu
ClasificareDOC - CT Dealu Mare
Volum750ml
Culoarealb
Soi strugureFetească Albă (55%), Fetească Regală (35%) şi Tamâioasă Românească (10%)
Continut zaharuriSec
An2018
Volum Alcoolic13,6%
Aspect gustativArome fine, predominant fructate, unde se remarcă accente de grapefruit roz
Aspect olfactivBuchet proaspăt şi nuanţat, care dezvăluie note de citrice şi pepene galben, alintate cu parfumul fin al petalelor de trandafir.

Scrie o recenzie

Aurelia Visinescu - White Artisan

Aurelia Visinescu - White Artisan

Soiurile Fetească Albă (55%), Fetească Regală (35%) şi Tamâioasă Românească (10%) împrumută calităţi aromatice deosebite acestui vin expresiv, care reflectă atât de bine specificul terroir-ului Dealu Mare încât ai spune că savurezi  tradiţie cu fiecare degustare. Fiecare dintre cele trei soiuri a fermentat separat în tancuri de inox, la temperaturi cuprinse între 13°- 15°C, Tamâioasa Românească fiind păstrată în contact cu pieliţa timp de 10h. Cupajul a fost ţinut 2 luni pe drojdii pentru a-şi defini caracterul şi pentru a dobândi acea cremozitate care transformă fiecare picătură de vin în nectarul zeilor moderni. Prospeţimea afişată de Aurelia Vişinescu Artisan White permite savurarea acestui vin ca aperitiv, însă se potriveşte foarte bine şi cu fructe de mare, preparate cu specific asiatic, sufleuri sau peşte. Savuraţi-l bine răcit, la o temperatură ideală de 6-8°C.

30 alte produse din aceeași categorie: