Corcova - Reserve - Cuvee Boheme View larger

Corcova - Reserve - Cuvee Boheme

lei 84.00 tax incl.

Descriere: Un vin roșu catifelat, corpolent și rotund (maturat circa 1 an în barrique din lemn românesc și franțuzesc), cu arome intense, de fructe negre de pădure coapte și rascoapte, vanilie, cedru și cacao. Suculent, plin și corpolent, cu tanini rotunzi și echilibrati, si de o senzatie finală prelungă, dulceaga si fructata.

Servire: De consumat la temperatura de 18-20°C în pahare mari de vin model Bordeaux, cu picior. Recomandam aerarea în decantor larg, cu circa 20-30 minute înainte de servire.

Asociere: Carne roșie (porc, vita, vanat) la gratar sau cuptor condimentata cu ierburi, tortellini / pelmeni cu carne, lasagna bogată în carne, branzeturi moi innobilate cu mucegai.

 

Info: A obținut medalie GOLD la AWC Viena în 2019.

Adauga in lista de dorinte

Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc

TaraRomania
ProducatorCorcova Roy&Damboviceanu
RegiuneOltenia
ClasificareDOC - CMD Mehedinți
Volum75cl
Culoarerosu
Soi strugureCabernet Sauvignon, Syrah, Merlot
Continut zaharuriSec
Aspect gustativSuculent, plin și corpolent, cu tanini rotunzi și echilibrati, si de o senzatie finală prelungă, dulceaga si fructata
Aspect olfactivArome intense, de fructe negre de pădure coapte și rascoapte, vanilie, cedru și cacao
Decantaredecantor larg, cu circa 20-30 minute înainte de servire.
Temperatura de servire18-20 grade C

Scrie o recenzie

Corcova - Reserve - Cuvee Boheme

Corcova - Reserve - Cuvee Boheme

Descriere: Un vin roșu catifelat, corpolent și rotund (maturat circa 1 an în barrique din lemn românesc și franțuzesc), cu arome intense, de fructe negre de pădure coapte și rascoapte, vanilie, cedru și cacao. Suculent, plin și corpolent, cu tanini rotunzi și echilibrati, si de o senzatie finală prelungă, dulceaga si fructata.

Servire: De consumat la temperatura de 18-20°C în pahare mari de vin model Bordeaux, cu picior. Recomandam aerarea în decantor larg, cu circa 20-30 minute înainte de servire.

Asociere: Carne roșie (porc, vita, vanat) la gratar sau cuptor condimentata cu ierburi, tortellini / pelmeni cu carne, lasagna bogată în carne, branzeturi moi innobilate cu mucegai.

 

Info: A obținut medalie GOLD la AWC Viena în 2019.

30 alte produse din aceeași categorie: