Strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore, la o temperatură de 2°C.. Maturarea vinului se petrece în butoaie de stejar provenite din Krasnodar timp de 4 luni cu ajutorul tehnicii de batonage.
Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc
Ultimele produse in stoc
Availability date:
| Tara | Moldova |
| Producator | Gitana Winery |
| Regiune | Valul lui Traian |
| Volum | 750ml |
| Culoare | alb |
| Soi strugure | Chardonnay |
| Continut zaharuri | Sec |
| Volum Alcoolic | 13,5 |
| Aspect gustativ | arome de piersice si flori albe |
| Aspect olfactiv | nuante florale |
| Aspect vizual | galben pal |
| Temperatura de servire | 12-14 ° C |