Strugurii colectați sunt desciorchinați, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 48 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-13°C. Maturarea are loc în butoaie de stejar timp de 9 luni.
Ultimele produse in stoc
Availability date:
| Tara | Moldova |
| Producator | Gitana Winery |
| Regiune | Valul lui Traian |
| Volum | 750ml |
| Culoare | alb |
| Soi strugure | Riesling de Rin |
| Continut zaharuri | Sec |
| An | 2014 |
| Volum Alcoolic | 14 |
| Aspect gustativ | complex cu nuante de ananas si citrice, vanilie, corpolent, mineral |
| Aspect vizual | galben pai auriu |
| Potential invechire | 10 ani |
| Temperatura de servire | 6-8 ° C |