Gitana - Manastirea Rohrbach Cru

lei 151.00 tax incl.

Strugurii colectați sunt desciorchinați, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 48 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-13°C. Maturarea are loc în butoaie de stejar timp de 9 luni.

Adauga in lista de dorinte

TaraMoldova
ProducatorGitana Winery
RegiuneValul lui Traian
Volum750ml
Culoarealb
Soi strugureRiesling de Rin
Continut zaharuriSec
An2014
Volum Alcoolic14
Aspect gustativcomplex cu nuante de ananas si citrice, vanilie, corpolent, mineral
Aspect vizualgalben pai auriu
Potential invechire10 ani
Temperatura de servire6-8 ° C

Scrie o recenzie

Gitana - Manastirea Rohrbach Cru

Gitana - Manastirea Rohrbach Cru

Strugurii colectați sunt desciorchinați, după care este aplicată tehnica criomacerării, ce constă în menținerea mustului în contact cu boștina timp de 48 de ore, la o temperatură de 2°C. După limpezire, mustul este supus unei fermentații alcoolice supravegheate, la o temperatură controlată de 12-13°C. Maturarea are loc în butoaie de stejar timp de 9 luni.

30 alte produse din aceeași categorie: