Sortimentul impresionează prin personalitatea sa plăcută şi prin generozitatea paletei aromatice. Soiurile Merlot, Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră sunt vinificate separat printr-o tehnologie clasică de fermentare pe boştină în vase din oţel inoxidabil, la o temperatură de 24-26°C astfel: 19 zile Merlot, 21 zile Cabernet Sauvignon şi 14 zile Fetească Neagră.
Livrare IMEDIATA
Ultimele produse in stoc
Availability date:
| Tara | Romania |
| Producator | Davino |
| Regiune | Muntenia |
| Clasificare | DOC - Dealu Mare |
| Volum | 750ml |
| Culoare | rosu |
| Soi strugure | 60% Feteasca Neagra, 20% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon |
| Continut zaharuri | Sec |
| Aspect gustativ | fructe negre de padure |
| Aspect olfactiv | fructe de padure, condimente |
| Aspect vizual | rosu rubiniu |
| Decantare | minimum 60 minute |
| Temperatura de servire | 18 grade C |