lei 65.00 tax incl.
tax incl.
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.
Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Produs indisponibil. Apasati butonul de mai jos pentru a fi anuntat cand revine in stoc
Ultimele produse in stoc
Availability date:
Tara | Moldova |
Producator | Gitana Winery |
Regiune | Valul lui Traian |
Volum | 750ml |
Culoare | rosu |
Soi strugure | Merlot |
Continut zaharuri | Sec |
Volum Alcoolic | 13,5 |
Aspect gustativ | fructe rosii, mure, coacaze |
Aspect olfactiv | fructe rosii |
Aspect vizual | rosu rubiniu |
Temperatura de servire | 16-18 ° C |