Din soiurile de struguri vechi franceze Cabernet Sauvignon, Shiraz, and Merlot a prins viață acest vin unic, generos, de o culoare intensă, care îmbină aromele de coacăze negre și mure cu nuanțele de vanilie și caramel ale acestor soiuri. O poveste aromată, a unui an de grație 2016, a cărui esență a ajuns în această sticlă.
Obținut de pe dealurile Păulișului ce depășește în calitate potențialul soiului. Prezintă arome subtile de prune coapte și prune goldane cu note ușor erbacee. Elegant, cu gust intens de fructe negre și taninuri fine echilibrate cu o aciditate vibrantă. Postgust lung, complex de fructe și condimente și ciocolată amăruie. Maturat doi ani 20% în barrique...
Un vin elegant şi sofisticat, cu o aciditate ridicată şi postgust persistent. Note parfumate de fructe proaspete, dulceţuri şi stafide, îmbogăţite cu tonuri expresive de rom. Un buchet puternic aromat, care combină note de cireșe amare, vișine, coacăze și prune cu accente de vanilie, cacao, caramel şi un strop de piper. Asocieri culinare: carne vânat,...
Amestecul de Mourvèdre, Carignan, Cinsault este vinificat împreună cu Grenache pentru fixarea culorii și a taninurilor. Syrah este vinificat separat, cu macerare timp de 3 săptămâni pentru extragerea culorii și a aromelor. Fermentare la temperatură controlată. Învechire timp de 9 luni în rezervoare de oțel inoxidabil și cuve tronconice de lemn.
Familie de vinificatori de peste 100 de ani, Catenas sunt recunoscuți pentru rolul lor de pionierat în viticultura de mare altitudine și în conducerea revoluției Malbec din Argentina. În anii 1950, Don Domingo Catena a început să-și aprovizioneze Malbec din podgoriile din La Consulta. Combinația dintre lumina intensă a soarelui și nopțile răcoroase dă un...
Expresie fabuloasă a uneia dintre cele mai faimoase podgorii din Rioja, Bodegas Muga El Anden de la Estacion întruchipează viziunea modernă a familiei Muga asupra vinului, păstrând totodată eleganța specifică numelui.Vorbim despre una dintre ultimele creații ale cramei, care adună în buchetul său arome de struguri Tempranillo 65% și Garnacha 35% culeși...
Struguri culeși manual; fermentare cu drojdii selecționate timp de 15 zile la temperatură controlată 26-28°; macerarea mustului pe pielita se face ulterior timp de 10 zile, pentru optimizarea extracției.Maturare în barrique pe o perioada de 18 luni.Învechire în sticlă cel putin 6 luni.
Maturare în Barrique franțuzesc 12 luni.Învechire în sticlă cel putin 4 luni.
Struguri culeși manual; fermentare cu drojdii selectionate timp de 15 zile la temperatură controlată 26-28°; macerarea mustului pe pielita se face ulterior timp de 10 zile, pentru optimizarea extracției.Maturare în butoaie de Slavonia de 25 Hl.Învechire în sticlă cel putin 4 luni.
Rutherford Hill este numele cramei familiei Terlato unde iau nastere vinuri de calitate exceptionala. O parte din struguri ce intra in compozitia acestui vin provin din podgoriile cu denumire de origine Rutherford, o alta parte din cele mai bune podgorii din Napa Valley iar ultima parte din sudul regiunii „Stags Leap”. Fiind invechit 18 luni in butoaie de...
În spiritul măiestriei americane, acest unic Cabernet Sauvignon reprezintă tradiția îndrăzneață, americană a îmbătrânirii în butoaie de bourbon carbonizate. Provenind de la Lodi din California, Federalist Bourbon Barrel-Aged Cabernet Sauvignon împletește fructe îndrăznețe cu note bogate de vanilie prajita și note de condimente pentru a oferi o savoare...
O culoare roșie vie, cu nuanțe purpurii, cu un buchet intens având note de mure și prune. Gustul este bine echilibrat, cu un final persistent și lung. Strugurii folosiți pentru acest vin sunt cultivați folosind metoda "Guyot" si îngrijiți conform ghidurilor agriculturii ecologice, recoltându-se manual. Recolta este urmată de o selecție precisă a...
Strugurii sunt cultivați în podgoria Tenute Masso Antico situată în inima Salento, condusă în conformitate cu regulile agriculturii ecologice. Strugurii sunt selectați manual în podgorie, iar vinificarea are loc în rezervoare de oțel cu temperatură controlată.La sfârșitul fermentației malolactice vinul este învechit în butoaie de stejar francez timp de 4...
40% din volumul total de vin este maturat în butoaie de stejar (noi în proporţie de 40%) timp de 12 luni; restul vinului este păstrat în cisterne de inox
Un Cabernet Sauvignon cu o culoare rubiniu închis profund. În timp ce 40% din acest vin este învechit în baricuri (noi în proporţie de 90%) pe o durata de 14 luni, restul vinului este păstrat în cisterne de inox. Are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar. Gustul profund de fructe proaspete este combinat cu o uşoară notă de...
Parintii genetici ai acestui soi – Negru Vartos din Sudul Romaniei si Saperavi din Georgia – leaga doua din cele mai vechi regiuni viticole din Europa cu un soi unic, nascut in podgoria Dragasani. Un vin elegant cu note fine, cu multa adancime si complexitate.
Arome intense, gemoase, de dulceaţă de vişine, cu subtonuri de frunză uscată si ciocolată. Atacul porneşte dulceag, plăcut, trimiţând spre piersică şi tei. Taninurile sunt îmbrăcate de o senzaţie dulce, iar postgustul, pe lângă notele de fruct copt, mai aruncă şi o notă de ceai negru şi măsline. Un Merlot cu personalitate.
Un vin de culoare rosu visiniu inchis cu reflexe violacee, limpiditate buna.Arome intense de fructe (cirese negre, mure, prune), cu usoare tente de fum. Aciditate buna, corp mediu, taninuri tinere, final de prune afumate. Echilibru intre arome , alcool si taninuri. Asocieri culinare: branzeturi semitari, gustari romanesti, ostropel de pui, tochituri.
Vinul este desăvârșit după o perioadă de maturare de circa 14 luni în butoaie de stejar de cca 50 hl, provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Fermentarea malolactică se petrece în butoaie de stejar.
Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 20 de zile. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor indigene.Macerarea este realizată cu scopul extragerii taninurilor moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
O combinație între eleganța soiului Pinot Noir și terroir-ul unic al locului. Rezultatul este singular și irepetabil, o interpretare fascinantă a acestui soi. Ușoare note florale și de cireș, cu taninuri blânde și un postgust balsamic
Cabernet Sauvignon obtinut din clona 7 (cu coacere tarzie) care produce struguri cu ciorchini mici si compacti, cu pielita groasa si incarcata de polifenoli si taninuri. Acest Cabernet Sauvignon denota o puternica expresie atat a caracterului de soi cat si a terroir-lui din care provine. Fermentat in cisterne verticale de inox, maturat timp de 12 luni in...
Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra si Shiraz. Vin cu o culoare rosie intensa, cu aroma de fructe de padure rosii si negre, visine, coacaze si condimente verzi. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante complexe de vanilie, cafea, coacaze si condimente.
Este un vin bogat, puternic și elegant, în același timp. Cu o culoare intensă de roșu rubin, vinul prezintă un buchet cu note de fructe roșii bine coapte, condimente (piper, cuișoare) și cu o notă dulce de vanilie.